Ο σκοπός αυτού του νέου και μοναδικού σεμιναρίου είναι ένας: Η ολοκληρωμένη ενημέρωση των κηδεμόνων και των επαγγελματιών του κλάδου για τη ξηρά τροφή.

Σε αυτό το σεμινάριο θα επικεντρωθούμε στις πραγματικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου και τις γάτας και σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να βγάζουμε μελετημένες και συνειδητοποιημένες αποφάσεις για την σίτιση τους με ξηρά τροφή!

Για όσους έχουν παρακολουθήσει σεμινάριά μας, γνωρίζετε ότι αναφερόμαστε πάντα στη διατροφή των ζώων καθώς αυτή αποτελεί έναν βασικό πυλώνα της ευζωίας τους. Αυτό το σεμινάριο όμως είναι αφιερωμένο σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σίτισης, ο οποίος είναι και ο δημοφιλέστερος παγκοσμίως.

Τα τελευταία 60 χρόνια η ξηρά τροφή έχει κατακλίσει την αγορά με πωλήσεις να φτάνουν τα $30 δις. ετησίως μόνο στην Αμερική. Έχει χαρακτηριστεί, από κτηνιάτρους, εκτροφείς και άλλους επαγγελματίες του χώρου ως η TOP διατροφή για τον σκύλο και την γάτα και πλέον, λόγω της πρακτικότητας που παρέχει, τρέφει την πλειοψηφία των ζωών ανά τον κόσμο.

Ξέρουμε, λοιπόν, τι ακριβώς είναι η ξηρά τροφή; Πως παρασκευάζεται; Τι υλικά και πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται; Τι ακριβώς προσφέρει στα ζώα μας; Ξέρουμε να κάνουμε την καταλληλότερη επιλογή μέσα από τις άπειρες μάρκες στα ράφια των καταστημάτων για το ζώο μας αλλά και για την τσέπη μας; Ξέρουμε ποια από αυτά που ακούγονται στην αγορά είναι φήμες ή/και απλές γνώμες και ποια όχι; Ξέρουμε, εν τέλει, τι πρέπει να τρώει ο πιστός μας φίλος;

✽✽ Θα μάθετε ✽✽

✔ Τις φυσικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου και τις γάτας
✔ Τις διάφορες κατηγορίες και υποκατηγορίες ξηράς τροφής στην αγορά και τις διαφορές μεταξύ τους
✔ Τον τρόπο παρασκευής της ξηράς τροφής
✔ Τι συστατικά περιλαμβάνει και γιατί
✔ Το ρόλο των υδατανθράκων και τις επιπτώσεις τους στον οργανισμό
✔ Πρόσθετες ουσίες όπως βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
✔ Πως να διαβάζετε σωστά τις συσκευασίες και να διακρίνετε με ακρίβεια τα χρήσιμα συστατικά αλλά και τα επικίνδυνα πρόσθετα
✔ Πως πρέπει ν’ αποθηκεύεται η ξηρά τροφή
✔ Ποια είναι η σωστή καθημερινή δοσολογία για τον σκύλο ή την γάτα σας

Συμμετοχή:

Κόστος Σεμιναρίου: 45 Ευρώ ( 36 + ΦΠΑ)

Δεν υπάρχει προγραμματισμένη ημερομηνία για το σεμινάριο. Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε μόλις καθοριστεί.