Η διαισθητική επικοινωνία ορίζεται επίσημα ως επικοινωνία από μυαλό σε μυαλό χωρίς λόγια. Η διαισθητική ή ενεργειακή επικοινωνία με τα ζώα είναι ένας πρωτόγονος, ενστικτώδης τρόπος επικοινωνίας, ο οποίος είναι έμφυτος σε όλους, διότι γεννιόμαστε με αυτή την ικανότητα, απλώς στους περισσότερους «κοιμάται» λόγω της κατίσχυσης της λεκτικής επικοινωνίας. Αυτό είναι και το προτιμότερο μέσο επικοινωνίας που χρησιμοποιούν τα ζώα στην επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και με τους ανθρώπους. Χρησιμοποιείται για κοντινές και μακρινές αποστάσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν γίνεται στη φύση, κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, οπότε χάνεται η οπτική επαφή για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο μόνος τρόπος για σύνθετη επικοινωνία είναι ο ενεργειακός.   Στην καθημερινότητά μας χάνουμε πολλές πληροφορίες αλλά και την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα ζώα μας. Χάνουμε, επίσης, και τη δυνατότητα να παρέχουμε και να προσφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα σε αυτά.

Επιστημονική υποστήριξη

Η διαισθητική/ενεργειακή επικοινωνία ή αλλιώς τηλεπάθεια έχει αποδειχτεί πλέον και σε πολύ μεγάλες και σύνθετες πανεπιστημιακές έρευνες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και εδώ. H κβαντική φυσική, η πιο σύγχρονη επιστήμη της εποχής μας, έχει αποδείξει ότι όλα γύρω μας, του ίδιου μας του εαυτού συμπεριλαμβανομένου, έχουν φτιαχτεί από το ίδιο δομικό υλικό, την ενέργεια. Αν, λοιπόν, όλα όσα υπάρχουν είναι φτιαγμένα από ενέργεια, είναι και συνδεδεμένα μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν σαφή όρια μεταξύ μας. Όλα είναι αλληλένδετα, συνεπώς αλληλοεπηρεάζονται.

Πώς γίνεται;

Αν λοιπόν όλα είναι ενέργεια και στην ουσία πλέουμε σε μια θάλασσα ενέργειας, όπως μας λέει η κβαντική φυσική, τότε η άμεση επικοινωνία με τα ζώα γίνεται εύκολα εφικτή. Δημιουργείται σύνδεση με το ενεργειακό αποτύπωμα του ζώου μέσω συγκεκριμένου διαλογισμού καθιστώντας έτσι δυνατή την παραλαβή πληροφορίας κατευθείαν από το ίδιο.

Γιατί να το κάνουμε;

Τα οφέλη είναι αρκετά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι εικασίες. Η πληροφορία είναι ξεκάθαρη και κατευθείαν από την πηγή. Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση του ζώου μας δίνοντας μας την δυνατότητα να προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας ακριβώς ότι χρειάζεται. Συνεπώς οδηγούμαστε σε μια πιο δυνατή σύνδεση και δυνατότερο δεσμό μεταξύ μας.