Τι είναι οι εναλλακτικές και ενεργειακές μέθοδοι θεραπείας;

Συχνά κύριο αίτιο στην εκδήλωση προβλημάτων συμπεριφοράς άλλα και άλλων σωματικών προβλημάτων είναι κάποιος συναισθηματικός η/και ενεργειακός παράγοντας ο οποίος χρίζει και εκείνος άμεση αντιμετώπιση προς την καλύτερη εξισορρόπηση του ζώου. Οι εναλλακτικές και οι ενεργειακές μεθόδους θεραπείας είναι τεχνικές θεραπείας εκτός συμβατικής ιατρικής όπως, η αρωματοθεραπεία, ο βελονισμός, η χειροπρακτική φροντίδα, η ομοιοπαθητική, η θεραπεία με μασάζ, το ρείκι και άλλα πολλά, που χρησιμοποιούνται από τον θεραπευτή για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του ζώου και να επιτύχει τη βέλτιστη υγεία του. Η θεραπείες αυτές έχουν κυρίως ως στόχο την ενεργειακή εξισορρόπηση πράγμα που όταν επιτευχθεί φέρνει και την ορατή βελτίωση σε σωματικό επίπεδο.

Σε συνδυασμό πάντα με την τροποποίηση της συμπεριφοράς μέσω κλασσικών τεχνικών τροποποίησης, προσφέρουμε ποικιλία εναλλακτικών και ενεργειακών μεθόδων για την μείωση του στρες και του άγχους με στόχο την επιτάχυνση της αποκατάστασης του ζώου. Διαλέγουμε πιο θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως τις τότε συγκεκριμένες ανάγκες του.

Προσφέρουμε:

  • Αρωματοθεραπεία
  • Ανθοιάμματα
  • Βοτανοθεραπεία
  • Reiki
  • ThetaHealing
  • Tong Ren
  • EFT
  • Animal Communication (Διαισθητική (ενεργειακή) επικοινωνία)

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι μία φυσική και μη επεμβατική μέθοδος, η οποία έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική για την ανακούφιση πολλών παθολογικών αλλά και συμπεριφορικών προβλημάτων. Ο σημαντικότερος λόγος για την χρήση τους είναι ότι περιέχουν συστατικά που οικειοθελώς θα διάλεγε και θα μάζευε ένα ζώο για να διατηρήσει την υγεία του στο φυσικό του περιβάλλον, πράγμα που στερείται λόγω των περιορισμών της εξημέρωσης. 

Κλείστε το ραντεβού σας!

Ανθό-ιάματα

Τα ανθό-ιάματα είναι εγχύσεις από τα ανθοφόρα μέρη του φυτού τα οποία ενσωματώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα του λουλουδιού. Προσφέρουν έναν υπέροχο τρόπο θεραπείας λειτουργώντας ως καταλύτες για την αλλαγή σε βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Αντιστοιχούν, το καθένα ξεχωριστά, σε μια συναισθηματική κατάσταση μυαλού και σώματος όπου και την εξισορροπούν επαναφέροντας τον “ασθενή” στην ισορροπία.

“Wonderful as it may seem, relieve your patient of the mood or moods such as are given in this system of healing, and your patient is better” – Dr. Edward Bach

Κλείστε το ραντεβού σας!

Ρέικι

Το Ρέϊκι είναι μια Ιαπωνέζικη ενεργειακή τεχνική η οποία θεραπεύει μέσα από την μείωση του στρες και την βαθιά χαλάρωση. Ο θεραπευτής γίνετε κανάλι για την θεραπευτική ενέργεια η οποία διανέμεται μέσα από τα χέρια του σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Λαμβάνοντας το, ο θεραπευόμενος σημειώνει αύξηση της ζωτικής ενέργειας η οποία αρχίζει να ρέει καλύτερα στο σώμα. Με την εξισορρόπηση της ενέργειας ο οργανισμός προστατεύεται προαιρετικά ή αναρρώνει από σωματική, ψυχολογική ή συμπεριφορική ασθένεια.

Κλείστε το ραντεβού σας!

Animal Communication

Η ενεργειακή επικοινωνία είναι βαθύ ένστικτο όλων των όντων της φύσης. Συνεπώς δεν είναι ένας τρόπος άγνωστος σε εμάς. Έτσι επικοινωνούσαμε και εμείς πριν την ανάπτυξη της γλώσσας. Είναι έμφυτο ένστικτο το οποίο εύκολα επανέρχεται με λίγη καθοδήγηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Με την τεχνική αυτή ανοίγουμε κανάλι άμεσης επικοινωνίας με τα ζώα όπου, μέσω αυτού, μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε και να προσφέρουμε ακριβώς ότι χρειάζονται ανακουφίζοντας τα άμεσα σε οποιαδήποτε κατάσταση βιώνουν.

Κλείστε το ραντεβού σας!

Tong Ren

Το Tong Ren είναι μια ενεργειακή θεραπεία που αναπτύχθηκε από τον Tom Tam ως αναπόσπαστο μέρος του Tom Tam Healing System. Βασίζεται στην αρχή ότι η ασθένεια σχετίζεται με διακοπές ή μπλοκαρίσματα στη φυσική ροή του: αίματος, και συνεπώς του οξυγόνου, της νευρικής βιοηλεκτρικής ενέργειας, των ορμονών και του chi (ζωτική ενέργεια). Ξεμπλοκάροντας το σύστημα επέρχεται και η ισορροπία. 

Κλείστε το ραντεβού σας!

ThetaHealing

To ThetaHealing είναι μια ενεργειακή τεχνική που μέσα από τα εγκεφαλικά κύματα Θέτα έχουμε πρόσβαση στο υποσυνείδητο του ζώου όπου μπορούμε να θεραπεύσουμε αλλάζοντας τις  περιοριστικές πεποιθήσεις του. Επιπλέον μέσα από τα κύματα αυτά αποκτούμε πρόσβαση στο κβαντικό πεδίο από όπου γίνεται η ενεργειακή σύνδεση και η ενεργειακή/διαισθητική επικοινωνία με το ζώου.

Κλείστε το ραντεβού σας!