Το προτιμότερο μέσο επικοινωνίας των ζώων στην επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά και με τους ανθρώπους, είναι ο ενεργειακός τρόπος επικοινωνίας.

Χρησιμοποιείται για κοντινή και μακρινή επικοινωνία αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη γίνεται όταν στην φύση, κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, χάνεται η οπτική επαφή για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο μόνος τρόπος για σύνθετη επικοινωνία είναι ο ενεργειακός.

Η ενεργειακή επικοινωνία είναι βαθύ ένστικτο όλων των όντων της φύσης. Συνεπώς δεν είναι ένας τρόπος άγνωστος σε εμάς. Έτσι επικοινωνούσαμε και εμείς πριν την ανάπτυξη της γλώσσας. Είναι έμφυτο ένστικτο το οποίο εύκολα επανέρχεται με λίγη καθοδήγηση.

Στην καθημερινότητα μας χάνουμε πολλές πληροφορίες, αλλά και την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα δικά μας ζώα αλλά και με αυτά με τα οποία δουλεύουμε χωρίς την ικανότητα να επικοινωνήσουμε με τον τρόπο αυτόν. Χάνουμε επίσης και την δυνατότητα να παρέχουμε και να προσφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα σε αυτά.

✽✽ Θα μάθετε ✽✽

✔ Πως να αναγνωρίσετε και να ενεργοποιήσετε την ικανότητα ενεργειακής επικοινωνίας
✔  Πώς να αναπτύξετε την διαίσθηση σας με τα ζώα
✔  Τον ενεργειακό κόσμο των ζώων
✔  Πως να συνδεθείτε με ζώο

Διάρκεια 2 μέρες

Κόστος Σεμιναρίου: 80 Ευρώ (64,52 + ΦΠΑ)

Συμμετοχή:

Δεν υπάρχει προγραμματισμένη ημερομηνία για το σεμινάριο. Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε μόλις καθοριστεί.